Sponsor

Verdens længste reb hængebro

Trænger du til fede gys & adrenalin kick? Nede ved Bodetal i Harzen, mere præcist ved Rappbodetalsperre dæmningen, åbnede den 7. Maj 2017, Verdens længste reb hængebro. Broen er ca. 440 meter lang og hænger 100 meter over dalen. Men om det rent faktisk er den længste, er stadig uklart. Bygherren ønsker p.t. ikke at oplyse den præcise længde. Den længste hængebro i verden i øjeblikket, hænger i Sochi, Rusland og har en længde på 439 meter.

Verdens længste reb hængebro

Verdens længste reb hængebro

Adrenalin kick: Elastikspring, BMX, Bridge Rafting & Kabel slider

Man er ligeledes igang med en platform hvor de adrenalin hungrende mennesker kan få lov at springe ud i Elastikspring og falde halsbrækkende 75 meter ned inden elastikken er trukket ud.

De forventede priser for disse attraktioner: En gåtur over broen forventes at koste 6 euro, mens et elastikspring nok vil komme til at koste 79 euro.

Men der er mere endnu, for hvorfor ikke også kaste sig ud i den fede Megazipline. 120 meter over afgrunden ved Rappbodetalsperre venter den største dobbelt Kabel slider i Europa, hvor du med 85 km. i timen flyver afsted hen over dalen og hvis ikke det allerede er nok, kan du jo prøve Bridge Rafting? Gå hen til dæmningen og lade dig rafte ned fra 43 meters højde.

Harzen Rafting

Megazipline Kabelslider

Megazipline Kabelslider

Men ovenstående er jo kun de nyeste attraktioner i Harzen, for de som elsker fart, adrenalin kick og spænding. For man må jo ikke glemme f.eks. Harz Ring  som giver mulighed for karting, MC race og meget mere. Eller hvad med byen Bocksberg-Hahnenklee, som Mountainbikere fra hele Europa valfarter til, mens vi andre kan nyde en fed tur i Nordeuropas længste Bobslædebane. Denne bane besøgte vi sidste år, på vores forlængede weekendtur til Harzen.

Hvem sagde at Harzen er for gamle mennesker?
Se mere på http://harzdrenalin.de/
Billederne i denne artikel er fotograferet af MDR / Carsten Reuß (mdr.de)

 

GEM ATTRAKTIONERNE PÅ DIN SMARTPHONE MED GOOGLE MAPS

1. Klik knappen for at åbne POI kortet.
2. I Google Maps skal du klikke på ‘FØLG’.
3. Herefter er den pågældende POI gemt i Google Maps, under punktet ‘Dine Steder’ / ‘Gemt’.

Skulle du senere ønske at fjerne POI’en igen, skal du blot vælge den pågældende POI under ‘Dine Steder’ / ‘Gemt’, og her klikke på ‘Fjern`.
Verdens længste reb hængebro & adrenalinkicks
Hvis du tror at Harzen kun er for ældre mennesker tager du grundigt fejl. Faktisk kan området byde på oplevelser som kræver både mod og styrke at gennemfører.
ATTRAKTIONER95%
RESTAURANTER90%
PRISNIVAU80%
TILGÆNGELIGHED (FRA JYLLAND)100%
91%Samlet Score
Brugernes bedømmelse: (12 Votes)
85%

Kommentarer

Din email vil ikke blive offentliggjort